Sportschool Biddinghuizen

Sportschool nabij Biddinghuizen

Fit en gezond blijven in een sportschool in Biddinghuizen? Het loont de moeite om nét even iets verder te rijden! Sportcentrum De Bever in Dronten ligt namelijk op slechts tien minuutjes rijden van Biddinghuizen en biedt werkelijk alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. En meer zelfs! Weten waarom Sportcentrum De Bever ook voor u dé perfecte sportschool nabij Biddinghuizen is? Lees dan gauw verder!

Proefles aanvragen

sportschool Biddinghuizen

Individueel sporten

Fitness is bij uitstek een sport die zowel individueel als in groepsverband beoefend kan worden. Maar individueel sporten in onze sportschool nabij Biddinghuizen betekent niet dat u aan uw lot overgelaten wordt. Indien gewenst kunt u namelijk deskundige begeleiding krijgen van onze fitnessinstructeurs. Komt u bij ons sporten, dan houden we in ieder geval een uitgebreid intakegesprek, op basis waarvan we een persoonlijk programma voor u kunnen opstellen.

Ouderenfitness

Onder individueel sporten bij onze sportschool in de buurt van Biddinghuizen valt ook het fitnessprogramma voor ouderen. Want heus: sporten is echt niet alleen weggelegd voor jonge mensen! Sterker nog: onze fitnesstrainer voor ouderen heeft zelf de respectabele leeftijd van 74 jaar. Onder zijn leiding kunt u ongedwongen en op uw eigen niveau komen sporten.

Groepsprogramma’s

Ook voor zij die liever in groepsverband sporten is Sportcentrum De Bever nabij Biddinghuizen het juiste adres. Wat doet u het liefst? Een lesje bodypump, spinning, pilates of crossfit? Of is één van onze zelfverdedigingslessen iets voor u? Onze instructeurs kunnen u meer vertellen over de inhoud van de verschillende groepslessen. Vraag er gerust naar!

Niet alléén een sportschool nabij Biddinghuizen!

Wat Sportcentrum De Bever onderscheidt van andere sportscholen in Biddinghuizen en omstreken, is dat wij meer zijn dan alleen een zogeheten ‘gym’. Bij ons kunt u op meerdere wijzen werken aan uw gezondheid, in uiteenlopende situaties. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor:

Fysiotherapie

In samenwerking met Topfit Fysiotherapie bieden we de mogelijkheid om bij ons te revalideren van blessures. Naast reguliere fysiotherapie kunt u ook terecht met gewrichtsklachten, voor shockwave therapie en voor manuele therapie. Na uw herstel bieden we blijvende begeleiding bij het sporten in onze sportschool nabij Biddinghuizen.

Zwangerschapscursus

Om u optimaal voor te bereiden op de tijd die gaat komen wanneer u zwanger blijkt te zijn, kunt zich bij ons aanmelden voor het volgen van een zwangerschapscursus. Deze is erop gericht uw houding en manier van bewegen tijdens de zwangerschap te verbeteren en de bevalling zo optimaal te laten verlopen. Hiervoor werken we samen met Annebel Troost van Bewogen Zwanger uit Dronten.

Zonnebank en sauna

Ook voor ontspanning en een zomers kleurtje kunt u langskomen bij onze sportschool in de buurt van Biddinghuizen. We beschikken namelijk over een professionele zonnebank van Ergoline/Soltron en in zowel de heren- als dameskleedruimte van onze sportschool nabij Biddinghuizen is een Finse sauna te vinden. De sauna’s zijn voor leden gratis te gebruiken!

Lid worden van onze sportschool nabij Biddinghuizen?

Wilt u lid worden van Sportcentrum De Bever? Leuk! U kunt u aanmelden door ons te bellen op 0321-381005, een e-mail sturen naar info@sportcentrumdebever.nl of gewoon een keer langs te komen. Eerst een proefles volgen? Geen probleem, deze is geheel gratis. We zien u graag binnenkort sporten in onze sportschool nabij Biddinghuizen!

Contact

 • Adres:

  Educalaan 45-47
  8251 GC Dronten
 • Telefoon:

  0321-38 1005
 • E-mail:

  info@sportcentrumdebever.nl
Sportcentrum De Bever
Educalaan 45-47 8251 GC Dronten
0321381005
info@sportcentrumdebever.nl
Sportcentrum De Bever 9.4 /10 - 67 beoordelingen