Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness

Zoals in ieder bedrijf zult u ook wel eens te maken hebben met ziekteverzuim van een van uw werknemers. Dit is altijd vervelend en komt zelden goed uit. Er zijn een aantal manieren waarop u als werkgever dit ziekteverzuim kunt beperken. Vanuit goed werkgeverschap en zorg voor gezonde arbeidsomstandigheden kunt U als werkgever iets extra's voor Uw medewerkers organiseren. 

Proefles aanvragen

Het is belangrijk dat medewerkers de nodige waardering krijgen en met plezier naar hun werk gaan. Daarnaast is het belangrijk dat men op de juiste momenten de nodige ontspanning geniet. Een goede en effectieve manier om dat te bereiken is door middel van sport. Sporten is de meest effectieve manier om ziekteverzuim binnen uw bedrijf te verlagen. Tevens zorgt het ervoor dat uw werknemers met meer plezier naar hun werk gaan, beter bestand zijn tegen stress en daardoor betere prestaties leveren. Dit alles kunnen u en uw werknemers bereiken door middel van Bedrijfsfitness. 

Sportcentrum “De Bever” is zowel ISO als door de Fit!Vak gecertificeerd. Dit is de branchevereniging van rijkserkende sport- en bewegingscentra. Voor u is dat een belangrijke zekerheid en kwaliteitsborging. Want de centra die zijn aangesloten bij Fit!Vak, zijn LERF gekeurd. LERF is het enige officiële en door het ministerie van VWS ingestelde kwaliteitscertificaat voor sport- en bewegingscentra. Als uw medewerkers bij een LERF gecertificeerd centrum sporten, bent u verzekerd van vakkundige begeleiding door gekwalificeerd personeel, een veilige en hygiënische sportomgeving, verantwoorde en effectieve trainingsprogramma’s en adviezen. Graag wil Sportcentrum “De Bever” U een interessant en vrijblijvend voorstel doen toekomen. 

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons op telefoonnummer· 0321-381005.

Contact

 • Adres:

  Educalaan 45-47
  8251 GC Dronten
 • Telefoon:

  0321-38 1005
 • E-mail:

  info@sportcentrumdebever.nl
Sportcentrum De Bever
Educalaan 45-47 8251 GC Dronten
0321381005
info@sportcentrumdebever.nl
Sportcentrum De Bever 9.4 /10 - 67 beoordelingen