Huisregels

Huisregels

             Faciliteiten

Iedere bezoeker, die gebruik wil maken van de faciliteiten van Sportcentrum De Bever dient zich bij binnenkomst te melden bij de balie. Leden dienen hier hun lidmaatschapskaart zelf te registreren door gebruik te maken van de card-reader.         

Leden mogen na het sporten gratis gebruik maken van de sauna en douches in de kleedkamers. Tevens willen we aandringen op het gebruik van lockers. Deze mogen tijdens het aanwezig zijn gevuld worden met een eigen slot. Blijvend afgesloten lockers zullen worden geopend door ons.


      Lidmaatschap:

Het lidmaatschap is voor een minimumperiode van 3 maanden. Het abonnement wordt gewijzigd/opgezegd/overgedragen worden via een schriftelijke handeling aan de receptie. Wij hanteren een maand opzegtermijn. Iedere bezoeker die contributie is verschuldigd voor het gebruik van de faciliteiten van Sportcentrum De Bever, welke faciliteiten als gevolg van omstandigheden welke buiten de macht van Sportcentrum De Bever liggen niet/niet volledig kunnen worden gebruikt, zullen niet worden gerestitueerd. 

     Lidmaatschapskaart:

              Deze kaart dient dus bij ieder bezoek te worden meegenomen. Bij het inschrijven wordt er een kaart aangemaakt. Bij beschadiging/ verlies van                de kaart wordt er een nieuwe kaart vervaardigd, waarvoor € 10,- betaald dient te worden.

     Sportkledij & schoeisel:

De sportschoenen en kledij dienen schoon te zijn in de zaal.

           Handddoeken & hygiëne:

Men is verplicht een handdoek te gebruiken tijdens het trainen op toestellen en andere materialen, zodanig, dat de gebruikte apparatuur zo schoon mogelijk achtergelaten wordt. Van de gebruiker wordt verwacht, dat hij/zij een rein lichaam heeft tijdens de trainingen/ lessen.

    Instructie:

De gebruiker dient tijdens de trainingen/ lessen de instructies van de medewerk(st)ers van Sportcentrum De Bever op te volgen.

    Privacy:

Filmen en foto's maken is gedoogd, let er wel op dat andere mensen hierbij niet op de beeld gezet worden of vraag hiervoor vooraf toestemming.

    Consumpties:

Gekochte consumpties en etenswaren dienen contant of per pin te worden betaald aan de receptie.
Consumpties die genuttigd worden onder het sporten kunnen tijdelijk op rekening worden, welke voldaan dient te worden voor het verlaten van Sportcentrum De Bever. Koffie/Thee is inclusief bij ieder abonnement. De receptionist(e) zal deze verstrekken.

    Zonnebank:

De zonnebank kan bij de receptie worden geboekt. Hiervoor dient de dag, tijd en naam doorgegeven te worden.

    Roken:

Roken binnen en rondom dit gebouw is NIET toegestaan.

    Gedrag:

Behandel anderen zoals u zelf behandelt wenst te worden.

Contact

 • Adres:

  Educalaan 45-47
  8251 GC Dronten
 • Telefoon:

  0321-38 1005
 • E-mail:

  info@sportcentrumdebever.nl
Sportcentrum De Bever
Educalaan 45-47 8251 GC Dronten
0321381005
info@sportcentrumdebever.nl
Sportcentrum De Bever 9.4 /10 - 67 beoordelingen