UX-Cross - Crossfit

UX-CROSS - CROSSFIT

UX-CrossVerveling? Wat is dat?
Eén multifunctioneel trainingstoestel wat ruimte biedt aan oneindig veel oefeningen. Zonder vaste gewichten, volledig op maat te maken met losse accessoires en waarbij het eigen gewicht als weerstand centraal staat.
De
geeft alle mogelijkheden voor effectieve functionele trainingen. Trainingen in meervoud omdat na één training nog niet een fractie van de mogelijkheden is uitgediept. 
Oefeningen zijn gericht op kracht, flexibiliteit, balans en coördinatie. Perfect voor small group trainingen of één-op-één personal training. Kortom, creëer volledig je eigen uitdagingen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Verveling is uitgesloten!

Elke week wordt de training veranderd zodat je weer een frisse uitdaging hebt.

Voor senioren hebben is er een aparte training op maandagmiddag 14:00 uur. Wil je techniek bijspijkeren? dit doen wij op elke vrijdagmiddag 14:00 uur

Contact

 • Tijdelijk sluiten van het sportcentrum! Maatregelen corona miv 15-03-2020

  Helaas! Wij hebben ons best gedaan! Met ingang van heden en met pijn in ons hart sluiten wij de deur van ons sportcentrum in ieder geval tot maandag 6 april 2020. Goede service en uw gezondheid staan hoog in het vaandel, helaas is dit moment niet mogelijk dit te waarborgen. We hopen spoedig met beter nieuws te komen, ook zullen wij de komende dagen thuistrain programma's posten in ons platform/app.

  Sportieve groet team Sportcentrum de Bever
 • Adres:

  Educalaan 45-47
  8251 GC Dronten
 • Telefoon:

  0321-38 1005
 • E-mail:

  info@sportcentrumdebever.nl
Sportcentrum De Bever
Educalaan 45-47 8251 GC Dronten
0321381005
info@sportcentrumdebever.nl
Sportcentrum De Bever 9.4 /10 - 67 beoordelingen