LesMills

LESMILLS

Bodypomp is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel!
 
Bodystep is de energieke workout die je een bevrijdend en fit gevoel geeft. Met behulp van een in hoogte verstelbare step en eenvoudige bewegingen op, over en rondom de step, goede muziek en toegankelijke instructeurs word je extra gemotiveerd en tot grotere prestaties gebracht.
Wil jij super snel, super fit worden? Ben je bereid om op jouw niveau hard te werken, niet bang om moe te worden en klaar voor een ultieme uitdaging?
Dan is GRIT Strength jouw 30 minuten challenge!
Het is een hight intensity interval training, waarbij gebruik gemaakt wordt van Cardio, kracht & plyometrische oefeningen, waardoor je sneller fit wordt!
Tijdens deze teamtraining worden de grote spiergroepen behoorlijk aangepakt door te werken met een barbell (stang), plate (schijf) en een step.
BODYVIVE™ 3.1 is een allround low-impact workout waarbij je kunt kiezen hoe hard je wilt trainen. Het is ideaal voor mensen die nog niet zo bekend zijn met groepsfitness, mensen die lang niets aan sport hebben gedaan, mensen die terugkeren van een blessure, zwangere vrouwen en vrouwen die net bevallen zijn en actieve volwassenen die graag de voordelen van een verbeterde conditie, kracht en flexibiliteit willen ervaren.
Sprint is een High Intensity Interval Training (HIIT). De les is intenser, geeft meer beleving en wordt nog sneller. Geen lange ritten, maar in 30 minuten training snelle resultaten. Het is kort zodat je alles kunt geven om jezelf te pushen tot je fysieke en mentale grens. Omdat de les op hoge intensiteit is wordt er na de les nog steeds een flink aantal caloriën verbrand. Je hoeft geen "fietser" te zijn om aan de les mee te doen! Je kunt de les namelijk aanpassen op je eigen niveau! IF YOU'RE FAST ENOUGH, TRY IT!

Contact

 • Tijdelijk sluiten van het sportcentrum! Maatregelen corona miv 15-03-2020

  Helaas! Wij hebben ons best gedaan! Met ingang van heden en met pijn in ons hart sluiten wij de deur van ons sportcentrum in ieder geval tot maandag 6 april 2020. Goede service en uw gezondheid staan hoog in het vaandel, helaas is dit moment niet mogelijk dit te waarborgen. We hopen spoedig met beter nieuws te komen, ook zullen wij de komende dagen thuistrain programma's posten in ons platform/app.

  Sportieve groet team Sportcentrum de Bever
 • Adres:

  Educalaan 45-47
  8251 GC Dronten
 • Telefoon:

  0321-38 1005
 • E-mail:

  info@sportcentrumdebever.nl
Sportcentrum De Bever
Educalaan 45-47 8251 GC Dronten
0321381005
info@sportcentrumdebever.nl
Sportcentrum De Bever 9.4 /10 - 67 beoordelingen