LesMills

LESMILLS

LesmillsLESMILLS BODYPUMP®

Bodypomp is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! 

LESMILLS BODYSTEP®

Bodystep is de energieke workout die je een bevrijdend en fit gevoel geeft. Met behulp van een in hoogte verstelbare step en eenvoudige bewegingen op, over en rondom de step, goede muziek en toegankelijke instructeurs word je extra gemotiveerd en tot grotere prestaties gebracht.

LESMILLS GRIT™ Strength

Wil jij super snel, super fit worden? Ben je bereid om op jouw niveau hard te werken, niet bang om moe te worden en klaar voor een ultieme uitdaging?
Dan is GRIT Strength jouw 30 minuten challenge!
Het is een hight intensity interval training, waarbij gebruik gemaakt wordt van Cardio, kracht & plyometrische oefeningen, waardoor je sneller fit wordt!
Tijdens deze teamtraining worden de grote spiergroepen behoorlijk aangepakt door te werken met een barbell (stang), plate (schijf) en een step.

LESMILLS SPRINT

Sprint is een High Intensity Interval Training (HIIT). De les is intenser, geeft meer beleving en wordt nog sneller. Geen lange ritten, maar in 30 minuten training snelle resultaten. Het is kort zodat je alles kunt geven om jezelf te pushen tot je fysieke en mentale grens. Omdat de les op hoge intensiteit is wordt er na de les nog steeds een flink aantal caloriën verbrand. Je hoeft geen "fietser" te zijn om aan de les mee te doen! Je kunt de les namelijk aanpassen op je eigen niveau! IF YOU'RE FAST ENOUGH, TRY IT!

Contact

 • Adres:

  Educalaan 45-47
  8251 GC Dronten
 • Telefoon:

  0321-38 1005
 • E-mail:

  info@sportcentrumdebever.nl
Sportcentrum De Bever
Educalaan 45-47 8251 GC Dronten
0321381005
info@sportcentrumdebever.nl
Sportcentrum De Bever 9.4 /10 - 67 beoordelingen