Fysiotherapie

Fysiotherapie

Topfit fysiotherapieFysiotherapie is dankzij de samenwerking met Topfit Fysiotherapie ook mogelijk in Sportcentrum De Bever. Topfit Fysiotherapie en Sportcentrum De Bever hebben een samenwerking aangegaan om patiënten optimale begeleiding te geven.
Als het proces bij de fysiotherapeut is afgerond kunnen patiënten, die voor hun herstel dienen te gaan bewegen, onder begeleiding blijven sporten in ons sportcentrum. Na de revalidatie is het mogelijk om gericht te blijven trainen en dankzij onze medische fitness instructeurs zal er altijd vakkundige begeleiding plaatsvinden tijdens dit traject. 
- Fysiotherapie
- Gewrichtsklachten
- Shockwave therapie
- Manuele therapie

Meer mogelijkheden

Naast reguliere fysiotherapie kunt u bij Topfit Fysiotherapie Dronten terecht voor het maken van een echo en het laten behandelen van gewrichtsklachten (en bijvoorbeeld hielspoor) met Shockwave. U vindt er ook Triggerpoint therapie door middel van Dry Needling en er is een manueel therapeut beschikbaar. Met deze samenwerking brengt Topfit Fysiotherapie de hoogst haalbare kwaliteit fysiotherapie naar Dronten toe.
Als één van de eerste praktijken in Nederland was Topfit in bezit van het HKZ Kwaliteitscertificaat én in 2010 werd de prijs ‘Onderneming van het jaar 2010 in Lelystad’ gewonnen. Voor al uw klachten aan het houding- en bewegingsapparaat kunt u nu dus ook in Dronten gebruik maken van de 20 jaar ervaring die wij op het gebied van fysiotherapie hebben.
Neem telefonisch contact met ons op via 0321-382005 & 0320-265000.

Contact

 • Tijdelijk sluiten van het sportcentrum! Maatregelen corona miv 15-03-2020

  Helaas! Wij hebben ons best gedaan! Met ingang van heden en met pijn in ons hart sluiten wij de deur van ons sportcentrum in ieder geval tot maandag 6 april 2020. Goede service en uw gezondheid staan hoog in het vaandel, helaas is dit moment niet mogelijk dit te waarborgen. We hopen spoedig met beter nieuws te komen, ook zullen wij de komende dagen thuistrain programma's posten in ons platform/app.

  Sportieve groet team Sportcentrum de Bever
 • Adres:

  Educalaan 45-47
  8251 GC Dronten
 • Telefoon:

  0321-38 1005
 • E-mail:

  info@sportcentrumdebever.nl
Sportcentrum De Bever
Educalaan 45-47 8251 GC Dronten
0321381005
info@sportcentrumdebever.nl
Sportcentrum De Bever 9.4 /10 - 67 beoordelingen