Fitheidstest

Fitheidstest

Sportcentrum de Bever werkt met MyFitplan. De MyFitPlan fietsergometer test is een submaximale inspanningstest. Je hoeft dus niet tot het uiterste te gaan.

Testbeschrijving

Je ondergaat een test waarbij je onderworpen wordt aan een stapsgewijze verhoging van de belasting. Het protocol (startbelasting & belastingstrappen) is voor iedereen specifiek bepaald in functie van het lichaamsgewciht en vetpercentage en de hartslag zal elke 5 sec. worden gemonitord. Met behulp van onze software zullen de hartslagwaarden en belastingstrappen die verzameld zijn worden uitgezet in een grafieken.

Voor wie?

Iedereen kan de test ondergaan. Ook zwaardere personen met een zwakke fysiek kunnen testen.  Er wordt tijdens het bepalen ook rekening gehouden met leeftijd, geslacht. Ben je wielrenner of MTB'er? Of misschien loop je veel hard? Aan de hand van het testrapport kunnen wij de juiste trainingswaarden bepalen. Hierdoor krijg je een completere training. Voor lopers is er een speciale MyFitPlan hardlooptest. (je hoeft overigens niet lid te zijn) 

Testrapport

Je krijgt een keurig rapport mee naar huis. Deze zal een fitheidsprofiel bevatten en een uitgebreid beweegadvies op basis van de FITT factoren.

Wat heb ik nodig?

- Sportkleding die lekker zit
- Sportschoenen of SPD pedalen
- Flesje water of bidon
- Handdoek
Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons telefoonnummer: 0321-381005

Contact

 • Adres:

  Educalaan 45-47
  8251 GC Dronten
 • Telefoon:

  0321-38 1005
 • E-mail:

  info@sportcentrumdebever.nl
Sportcentrum De Bever
Educalaan 45-47 8251 GC Dronten
0321381005
info@sportcentrumdebever.nl
Sportcentrum De Bever 9.4 /10 - 67 beoordelingen