Fitness Dronten

Fitness Dronten

Fitness in Dronten is een erg leuke en populaire vorm van sporten. Ben je op zoek naar een fitnesscentrum in Dronten, dan heten wij je graag van harte welkom bij Sportcentrum de Bever. Hier heb je alle ruimte op om jouw manier te fitnessen. Wil je individueel fitnessen met losse gewichten en/of apparatuur, fitnessen in groepslessen of misschien wel een mix van beide? Het kan allemaal bij Sportcentrum de Bever, dé gym van Dronten. Na een uitgebreid intakegesprek adviseren wij jou een persoonlijk programma om te beginnen met fitness in Dronten. Schrijf je nu in om binnenkort te starten met sporten! Eerst meer weten? Lees dan nog even verder over onze uitgebreide mogelijkheden voor fitness in Dronten.

Proefles aanvragen

Fitness in Dronten

Raak je gemotiveerd van samen sporten en enthousiaste instructeurs, dan zijn onze groepslessen iets voor jou. Met de fitness groepslessen in de gym in Dronten haal je meer uit jezelf. De instructeurs zijn er niet alleen om je te motiveren, maar ook om je te helpen met het perfectioneren van je techniek en te adviseren over sporten met lichamelijke klachten. Welke fitness groepslessen bieden wij aan in het fitnesscentrum in Dronten, is dan natuurlijk jouw vraag. Je vindt bij Sportcentrum de Bever verschillende LesMills groepslessen om alles uit jouw training te halen en je vindt bij ons leuke en intensieve Spinninglessen. Daarnaast kun je terecht bij ons in Dronten voor veel meer soorten fitness: Boost-it, crossfit, pilates en Burn!

Ouderenfitness

Fitness in Dronten is niet alleen voor jonge mensen, ook voor ouderen is het een zeer geschikte en leuke manier om in conditie te blijven. Veel mensen denken dat het op een gegeven moment niet meer kan, maar wij bewijzen je graag het tegendeel. Ook op hoge leeftijd kan fitness in Dronten het verouderingsproces remmen en gezondheidsklachten verminderen. Je zal fitter zijn en minder snel moe worden. Ontdek bij ons het positieve effect op je lichaam van fitness bij ons fitnesscentrum in Dronten.

Personal training Dronten

Personal training is komen overwaaien uit Amerika en wordt ook in Nederland steeds populairder. Wil je fitnessen met een personal trainer, kom dan naar onze gym in Dronten. Zo zorg je dat je je doelen efficiënter gaat behalen!

Kom fitnessen in Dronten

Twijfel niet langer en schrijf je in voor fitness in Dronten bij Sportcentrum de Bever. Met veel plezier gaan we er voor zorgen dat jij fit en gezond wordt en/of blijft. Heb je nog vragen? Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek in ons fitnesscentrum of vul ons contactformulier in. Natuurlijk mag je ook bellen naar 0321-381005 voor al je vragen over fitness bij ons sportcentrum in Dronten.

Contact

 • Adres:

  Educalaan 45-47
  8251 GC Dronten
 • Telefoon:

  0321-38 1005
 • E-mail:

  info@sportcentrumdebever.nl
Sportcentrum De Bever
Educalaan 45-47 8251 GC Dronten
0321381005
info@sportcentrumdebever.nl
Sportcentrum De Bever 9.4 /10 - 67 beoordelingen