Zonnebank

Zonnebank Dronten

Sportcentrum de Bever is dé goedkoopste sportschool in Dronten met een zeer uiteenlopend aanbod. Naast fitness- en groepsprogramma’s bieden wij ook de nodige ontspanning aan. Zo kan je bij ons heerlijk ontspannen en bijkleuren onder de professionele zonnebank van Ergoline of Soltron. Deze snelbruiner zorgt voor een goede bruining dankzij zijn 48 lampen én 3 gezichtsbruiners. De zonnebank is bovendien uitgerust met een optimaal verkoelings- en afzuigsysteem. Alle functies van de zonnebank zijn eenvoudig te bedienen met behulp van een digitaal bedieningspaneel. Is jouw lichaam ook alvast toe aan een heerlijk zomers kleurtje of wil je even heerlijk tot rust komen na het sporten? Dan is onze zonnebank in Dronten de ideale oplossing!

WAT HEB IK NODIG?
- Zonnecrème voor een optimaal en veilig resultaat. 
- Handdoek
- Flesje water of bidon (om uitdroging te voorkomen)
De zonnebank is toegankelijk voor leden en uiteraard ook voor niet-leden. Het maken van een afspraak is gewenst, dit kunt u doen aan de balie of telefonisch (0321-381005).

Tips voor onze zonnebank in Dronten

Controleer goed hoeveel minuten onder onze zonnebank in Dronten geschikt is voor jouw huid Maak gebruik van het brilletje om de ogen te beschermen Smeer je van te voren in met een zonnecosmetica en na de hand met een verzorgende lotion voor een optimaal resultaat Ga bij jeuk of irritatie direct onder de zonnebank vandaan

Waarom onder onze zonnebank in Dronten?

Dankzij onze zonnebank in Dronten geniet je het hele jaar door van een heerlijk zonnetje. Naast dat het zorgt voor een mooi bruin kleurtje, kan het ook zeker bijdragen aan je gezondheid. Ongeveer 40% van alle Nederlanders heeft namelijk een tekort aan vitamine D. Onze zonnebank in Dronten helpt bij het activeren van de cellen in de huid om vitamine D aan te maken. Als gevolg hiervan ontstaan er sterkere botten, een beter immuunsysteem en een gelukkiger gevoel. Bovendien zijn onze zonnebanken van de bekende merken Ergoline en Soltron. Deze banken zijn standaard voorzien van een ventilatie, aroma- en waternevel mogelijkheid.

Voordelen van onze zonnebank in Dronten

Veilig en verantwoord zonnen Heerlijk ontspannen onder zonnebanken in Dronten van Ergoline of Soltron Ook toegankelijk voor niet leden Iedere dag geopend Gratis parkeren voor de deur. 

Neem gerust contact met ons op

Kun je niet langer wachten op een bezoek aan onze zonnebank in Dronten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dit kan door te bellen naar 0321 - 38 1005. Uiteraard kan je ook een e-mail sturen naar info@sportcentrumdebever.nl. Kom je liever direct langs? Wij zijn te vinden aan de Educalaan 45-47, 8251 GC in Dronten. Om wachttijden te voorkomen adviseren wij overigens wel om te reserveren. Tot gauw bij onze zonnebank in Dronten!

Contact

 • Adres:

  Educalaan 45-47
  8251 GC Dronten
 • Telefoon:

  0321-38 1005
 • E-mail:

  info@sportcentrumdebever.nl
Sportcentrum De Bever
Educalaan 45-47 8251 GC Dronten
0321381005
info@sportcentrumdebever.nl
Sportcentrum De Bever 9.4 /10 - 67 beoordelingen